언론홍보

• Avid, 공식 Sibelius 교육 및 인증 프로그램 발표

2013-01-24

Avid Learning Partner 프로그램의 교육 과정 확대를 통해 Sibelius 사용자들에게 전문가급 교육 제공 상세 정보

• 장소에 구애받지 않는 음악의 연습, 연주 및 구입을 위한 새로운 iPad용 Avid Scorch 시트 뮤직 어플리케이션

2011-06-09

Avid Sibelius의 기술이 적용된 최초의 IPad 어플리케이션인 Scorch는 깊이있는 인터액티브 사보 기능을 통해 음악을 더욱 쉽게 배우고 연주할 수 있도록 도와드립니다 상세 정보

• Avid Audio and Video Solutions Meet ARRA Guidelines

2009-06-24

Stimulus funding and aggressive educational pricing enables educators to provide students with real-world audio and video production experience 상세 정보

• Sibelius 6 launch

2009-05-19

Professionals, students and educators gain competitive edge with innovative features that enable greater collaboration and enhance creative control 상세 정보

• Sibelius Introduces "First" – Music Notation Software for Songwriters

2008-06-25

Sibelius, a part of Avid Technology, Inc. (Nasdaq: AVID) today announced Sibelius First®, a powerful new notation and composition tool for singer/songwriters, keyboard players and guitarists. 상세 정보

• Auralia and Musition 3.5 released

2008-03-27

Sibelius Software today announce the release of new versions of Auralia and Musition, the world's bestselling aural and music theory training and testing software. 상세 정보

• 페이지